تقویم اجرایی 1404-1403
ورود به سامانه کتابخانه
سامانه مدبر
افتخارات
سلام به دختران عزیزمقرار بر این است،هر هفته روزهای شنبه یک کتاب خوب و خواندنی به همه شما توسط هم دبیران و دانش آموزان معرفی شود.اگر شما هم کتابی خواندید که برای بقیه دوستانتان مناسب می باشد، یک بند از آن را با عکسی از کتاب برای خانم ابراهیمیان ارسال کنید.ششمین #کتاب خوب و خواندنیبا معرفی سرکارخانم وظیفه# مهاجر سرزمین آفتابنویسنده: حمیدرضا حسام ، مسعود امیرخانیدربارهی کتاب:کونیکو یامامورا که تا ۲۱ سالگیاش تحت آموزههای بودا پرورشیافته بود، آشنایی خود را با همسر مسلمانش، یک نقطۀ عطف میداند؛ نقطهای که همه چیز بعد از آن تغییر کرد و او را به دنیای جدیدی از ارزشهای اسلامی و انقلابی وارد کرد و ثمرۀ زندگی او، یعنی فرزند ۱۹سالهاش را در راه پاسداری از این ارزشها به مقام رفیع شهادت رسانید. کتاب مهاجر سرزمین آفتاب به روایت خاطرات کونیکویامامورا میپردازد.برشی از کتاب :مادربزرگم، ماتسو، بوداییِ معتقدی بود که با پدرم، که پسر اولش بود، زندگی میکرد؛ پیرزنی هشتادساله که انس زیادی با او داشتم و او هم علاقهٔ بسیار زیادی به من داشت و سعی میکرد در هر کاری که رنگ مذهبی و اخلاقی بر اساس تعالیم بودا داشت من را هم شرکت دهد. او، هر روز صبح، پیش از خوردن صبحانه، همراه کتاب بودا وارد اتاقی میشد که محل یادبود مردگان بود و شروع میکرد به خواندن دعا و به من هم میگفت مثل او آداب دعا را به جا بیاورم. خودش زنی راستگو و درستکار بود و به من گوشزد میکرد: «کونیکو، سعی کن هیچ وقت به هیچ کس دروغ نگویی، زیرا اگر مرتکب دروغ شوی، تو را به جهنم میبرند و آنجا حیوانات ترسناکی مثل اژدها و مار و عقرب هستند و زبانت را از دهانت بیرون میکشند.» تذکرات مادربزرگ در من تاثیر میگذاشت و سعی میکردم هیچ گاه دروغ نگویم.سنتهای ژاپنی پُر بود از جشنهای خرد و کلان. در کنار بازی و شیطنت در جشنها، همیشه پرسشهایی در ذهنم شکل میگرفت. یکی از این جشنها در فصل تابستان، در روز پانزدهم آگوست، برگزار میشد. بوداییها اعتقاد داشتند که مردگان در این روز برمیگردند. طاقچههای خانه را پُر از میوه میکردند تا مردگان وقتی برمیگردند از میوهها بخورند و به احترام آنان این میوهها تا سه روز روی طاقچهها میماند. از همین رو، جشن سه روز طول میکشید. در پایان جشن، همهٔ آن خوراکیها را برمیداشتیم و به دریا میریختیم. من جرئت نمیکردم از پدر و حتی مادرم بپرسم اگر مردگان برمیگردند، چرا خوراکیها را نمیخورند؟!# واحد کتابخانه# دبیرستان فرزانگان پنج (دوره اول)
واحد آموزش،ستونی که قرار است سقفها و دیوارهای یادگیری را حفاظت کند. کلیت آموزش در مدرسه فرزانگان ۵ برخلاقیت،یادگیری عمیق و مشارکتی،تسلط بر کتابها و محتوای تکمیلی سمپاد در کارگاهها و کلاسها و آزمایشگاهها بنا شده است. در روزگار پاندمی،کلاس و کارگاه و آزمایشگاه ما هرگز تعطیل نبوده و نیست. همواره و پیوسته،یا راهی خواهیم یافت،یا راهی خواهیم ساخت.
آموزش
شناسایی استعدادهای متنوع ، توانایی ها ، علایق و اهداف شخصی دانش آموزان و ضرورت توجه به تنوع رشته های علمی در حوزه های مختلف فنی – مهندسی ،علوم زیستی ، علوم پایه ، علوم انسانی و موضوعات میان رشته ای دیگر و برگزاری کارسوق های علمی ، پژوهشی از اهداف واحد پژوهش دبیرستان فرزانگان 5 می باشد .
پژوهش
یکی از شاخصه های اصلی در مدارس سمپاد تفاوت در محتوا و اجرای برنامه ها در واحد فرهنگی است، این برنامه ها در دبیرستان فرزانگان۵ شامل کلاسهای برفرازاندیشه( کلاسهای آموزشی و مهارتی در زمینه هنر و علوم انسانی ) کارگاههای دانش آموزی انجمنهای دانش آموزی نظیر تکاپو، انجمن تئاتر و نمایشنامه خوانی، انجمن ادبی، تکاپوی محیط زیستی، تکاپوی همراه( خیریه)، هیئت دانش آموزی، انجمن فانوس و... می باشد که همگی توسط دانش آموزان و با نظارت واحد فرهنگی اداره میشوند.
فرهنگی
پروژه های بین الملل
جشنواره خوارزمی
کارسوق ها
معاون وزیر آموزش و پرورش ، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان
رئیس اداره استعدادهای درخشان شهر تهران
کارشناس کارسوق و آموزش سازمان ملی استعدادهای درخشان
رئیس ارزیابی و عملکرد سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان
مسئول حراست سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان
معاون پژوهش اداره کل آموزش و پرورش منطقه 2
شهردار منطقه 2
ساعت شروع مدرسه
ساعت پایان مدرسه
کسب رتبه استانی و کشوری و بین المللی مسابقات علمی ، پژوهشی،فرهنگی و قرآنی
سال تاسیس مدرسه